maanantai 9. tammikuuta 2023

Joulukuu 2022

Kuu meni jo ajat sitten ja yritän unohtaa nopeasti. Sairastelut jatkui ja joulun kruunasi pojan kantapään murtuma, toisen märkärupi, kaikkien korona ja hieman sitä sun tätä. Treenit jäi pyhinä tosi vähille. Its onneksi selvisin koronasta suht pienellä, mut imi kyl mehut pidemmäks aikaa. Siirrettiin olkkariin vierashuoneen sängyt sohvaan kiinni ja saatiin valtava makoiluareena.

PMC:tä en kehtaa edes laittaa esille, kun se ei kerro nyt mitään. Sairasteluissa aina pitäisi muistaa, että vaikka ei oo treeniä, niin ei oo lepoakaan. Kropalle raskaampaa kuin treeni. Eli vaikka PMC näyttää palautunutta, niin todellisuus voi olla hyvin kaukaa siitä. Nyt pikkuhiljaa treeniä kehiin ja nousujohteisesti aloitellen. Eka e-pyöräilyn ZWIFT harjoituskisa jää ainakin välistä (ois kyl jääny muutenkin).

Treenimäärät kuitenkin viikkotasolla kohtuulliset, kun kevyttä pk:ta ehdin ajelee ennen ja jälkeen sairastelun. Ja kun koronasta aloin paranemaan, niin ehkä siihen liittyen sain vuorokauden mittaisen vatsakipu/refluksi kohtauksen. 

Vähä hassut kertymät. Pk1 ajo todella iso osa, enemmän kuin suunniteltu.



Lenkeissä ei ollu mitään erityisen hyviä tai ihmeellisiä. Kisojakaan en juuri ajanut. 
Ainoana tais olla joku mäkikisa reitillä Innsbruck - Lutscher.
Siinä kävi kömmähdys. Kotona valokuitu pätkäisi varmaan ekaa kertaa ikinä sekä talossa, että tallissa. En edes tajunnu mitä tapahtui. Sattui aika sopivasti siihen hetkeen kun siirryin lähtöpaikalle. Ajattelin vain, että olen ainoa osallistuja ja ajelin alun rauhassa ja aloitin ylämäen hieman alle kynnystä ajaen. Puolivälissä mäkeä muut tulivat näkyville ja alkoi takaa-ajo. Omalla tahdilla pääsin kyllä lähes samalle sijalle, kuin olisin muutenkin ollut. Mutta siis otin alun pätkällä 2min takkiin. Onneksi kaksi pitkää mäkeä ratkaisi tuloksen ilman peesihyötyä.



Muut jutut:

Näitä kirjapaketteja tuli postiteltua. Vein postiin suklaarasiankin vaivanpalkaksi. 

yhden auton ongelma on, että kun jouduin hakemaan lapsen hoidosta, niin oli fillarointi-juoksu-pulkanveto yhdistelmätreeni. Muuten takan lämmitystä, lumitöitä usein. Sattumanvarainen työmatkaselfie. Joulun pyhien sisustusratkaisu olkkarissa.

Joulukuussa meillä oli neljät lasten pikkujoulut. Hieman autonpesua, epämääräistä pihaelämää ja jälleen sairaiden lasten kanssa kotona ollessa hieman siistimpi hammasharjateline.

sairastelujen kunniaksi myös paikkasin ketjunpureman keskiön takaa. Pieni sipaisu hiomapaperilla ja epoksia+kuitua motonetistä. Sitten teipillä tiukaksi kääröksi. Tuli ihan kelvollinen ekaksi harjoitteluksi. Tuolla ei kaivannut muuta kuin suojaa, jos uusi vahinko sattuisi.


Joulukorttikuvasta tuli hieno, vaikka kortteja ei lopulta ehdittykään lähettää. Vaimolle kunnia kuvaamisesta taas.


Ruokapläjäys:
Risottoa parmesaanilla, kasvissosekeittoa, riisipuuroa+kiisseliä
Jauhelikastike+perunat, lihapullat ja hernekeitto
Lohkoperunoita ja jauhelihaa, pitsaa ja kalaa


Jatkossa
Tammikuu on jo aika pitkällä. toivotaan, että kunto palaa ja pääsen osallistumaan suomen omiin Zwift-kisoihin. Ja tärkeimpänä, että pääsis palaa treenien pariin pk ajelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi