perjantai 6. tammikuuta 2023

Vuoden kohokohdat

Aloin pohtimaan mitä jäi vuodesta mieleen. Joka paikassa hehkutetaan näin vuoden lopulla parhaita kuvia, parhaita tuotteita ja suurimpia menestyksiä.

Määrät kuten viime vuonna. Veloviewer on ehkä selkein infotaulu mitä on.


Kilometrien kehittyminen vuosien mukaan (stathunters)

Kilometrien suhteen tasaista edistymistä läpi vuoden joka vuosi. Nyt ensimmäinen kerta, kun määrä ei lisääntynyt.



Statshuntersista saa kohtuullisen kivasti tilastoa ulos. Taas maantie / työmatka / Zwift meni hyvin tasan. Treenitunneista tasan 90% pk0-2.

Sitten aikavertailut tämän ja viime vuoden välillä (Intervals.icu)

Tässä vielä sama tunteina. Kilsojen puolesta voitin viime vuoden 10 kilsalla. Tunneissa 12h plussaa parista sairasteluista huolimatta.


Tuntien kertymät eri alueilla verrattuna viime vuoteen
Kertymät eri alueilla. Max ja vo2 alueiden suhteellisen selvä vähennys johtunee kisojen puutteesta. Samalla myös muutamat vo2 treenit jäi välistä. Pk1 tuli enemmän, kaikkea muuta vähemmän.


Parhaat kisa(kuva)t

Jostain syystä tää ISM kisojen kuva on mun lemppareita


Tää SM kisojen kuva on muuten vaan kiva.


JäPy Classic oli ”täytekisa”, mut jalat toimi hyvin. Broidin sairastelun vuoksi jäin vähä yksin ja jouduin vielä loppukiriin, mut tein mitä oli tehtävä 🏆. Ja hyvä fiilis tuli


Paras tekeminen
Ketjujen keittelystä tuli kyllä uus tapa. Helpompaa ja vaivattomampaa kuin kuvittelin.


Paras lenkki
Montaa lenkkikohokohtaa ei ollu. Mutta Kyproksella oli lämmin ja ajoseuraa.

Toinen hyvä lenkki oli Someron yhteislenkki, johon lasten kanssa väkrättiin Fillari Buffet.



Blogi

Kirja oli ehdoton kohokohta. Iso homma ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ei ehkä mitään täysin uutta, mutta tuoreissa kansissa ja itse tehty. Loppumetreillä oli vielä kuvien ja taulukoiden kanssa ongelmia, mutta niidenkin laadun sain mielestäni aivan riittäväksi.



Parhaimpia tekstejä ehkä:

Liikunta osana laihdutusta


FTP ei ole tunnin teho

Luetuimpia oli taas kisatekstit ja maantiepyöräily fb ryhmään linkatut

Muut

Sähkön säästöstä tulee aina edes vähän hyvä fiilis


Piha:

Yrttimaa oli yllättävän toimiva. Päästiin eroon kamalasta "tuijametsästä" ja tilalle kasvatusaltaat, joihin yrttejä. Toimii, näyttää hyvälle ja tuoretta maustetta tarjolla jatkuvasti.


Ensi vuonna

Paino alas kisakaudeksi. Treenimäärä ennallaan. Ei varsinaisesti enempää tehotreenejä, vaan onnistuneemmin. Blogitekstit kerran viikossa. Tärkein tavoite on Salon kunnan ruutujen kerääminen. Talvi tuli ajossa ja syksyn tiilitavoitteet jäi vajaaksi, katsotaan riittääkö 2023 tähän. Pojalle nyt hommattu joustokeula fillariin ja toivotaan, et löytyy sopiva 7v ryhmä. Taas pienin fillari (nyt 16”) menee myyntiin ja ajattelin myös oman BMX pyörän myydä, sen käyttö on jäänyt niin vähiin, että GG pyörällä pärjään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi