keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Kiinan ostokset

Kaikki halpa ei aina ole hyvää, edes Kiinasta. Varsin usein tulee shoppailtua Aliexpressistä ja hommat luistaa yleensä kivasti. Tavarat tulee milloin sattuu, joskus nopeasti, välillä 1-2kk viiveellä.


Sähköinen soittokello oli todella hyvä ensimmäisen viikon. Muutaman sadelenkin jälkeen jumitti soimaan jatkuvasti ja piti heittää matkalla roskiin. Kello oli siis hyvin kovaääninen ja hanskat kädessä sai soitettua hyvin. Mekaaniset kilistettävät kellot on hanskat kädessä hankalia ja ääni ei riitä vanhuksille tai kuulokkeita käyttäville.




Yksittäinen fillarin takavalo tullu tilattua ajan saatossa. Toimivat jonkin aikaa, mutta yleensä liikaa ominaisuuksia ja akku ei kuitenkaan ihan lupausten mukainen. 

Sähköiset lämmitettävät sukat toimineet oikein hyvin. Ainoa vika on että niitä ei ole pienempää kokoa vaimolle. Mutta sukat toimii ja lämpenee ainakin jonkin verran.




Ajovaatteet on mitä on. Säämiskät lähes poikkeuksetta kamalia (yhdet bibsit tosin suorastaan hyvät). Mutta paidat näyttää hyvälle, toiminnaltaan enintään kohtuullisia. Mutta yhden kesän paidoiksi oikein kelvollisia, etenkin hinta huomioiden. Ja sieltä saa proffapaidat jo julkaisua seuraavana päivänä.
Tää oli viimeisin ja aika mainio. Yks talvitakki on ja se on ollut monta vuotta vaihtelevassa käytössä. Etenkin pitkät epätekniset ajovaatteet on hyviä ja pitkät housut kelvollisia. Säämiskän olen aina ratkonut pitkistä bibseistä pois ja käytän alla shortseja.
Muuten vaatteita saa DHB, Ekoi yms merkeiltä varsin halvalla ja paljon laadukkaampana, mutta jos haluaa proffavaatteita halvalla, niin silloin Kiina oiva vaihtoehto.
Israel-Premier tech pitkä asu viimeisin ajoasu, kun pitkät vaatteet oli loppu. Aika mainio.


Tää Palacen versio EF paidasta oli pakko ostaa 2v sitten.

Aiemmin tilasin aina paidan per vuosi, nyt vähemmän.



Ajosukkia löytyy jopa erinomaisia. Hinta varsin halpa. Postikulujen kanssa pitää vaan olla tarkka. Sukat on oikeasti yllättävän hyviä, kunhan löytyy hyvä paikka. LINKKI



Etuvalo on viimeisin ostos ja se oli aika huono. Tiesin, ettei voi täysin uskoa lupauksiin. Ajattelin, että 5000lm valosta irtoaisi edes 1000-2000lm ja akusta suurin osa. Akkua paha arvioida, mutta valoteho ei ole edes 1000lm ja siihen suhteutettuna akkukin varmasti pienempi kuin luvattu 10000mAh. Linkki



Monta vuotta kirosin, kun olin ilman kadenssianturia. Ensin bt lähetin meni varkauden mukana. sitten oli käytössä perinteisempi anturi kiinasta, mutta Garmin ei tykännyt siitä, kun olin poistanut siitä nopeusosion ja Garmin halusi ottaa molemmat tiedot, kun Wahoolle riitti pelkkä kadenssi. Nyt ostin uuden bt kadenssianturin. Hieman omaa sähläystä, kun ekaa kertaa laitoin sitä, enkä poistanut pariston suojaa. Nyt pätkii välillä hetkellisesti, mutta toistaiseksi toiminut hyvin. Linkki



Yksittäiset ajolasit työmatkalle olen myös tilannut. Edelliset olleet jo 2-3v käytössä ja toimineet älyttömän hyvin. Fotokromaattiset linssit toimii oikeasti hyvin, vähintään kohtuullisesti. Muodon ja värin puolesta saa mitä haluaa. Jos haluaa jonkun merkkiset, niin sekin onnistuu, mulla tainneet olla lähinnä muodoltaan kopioituja, mutta ei merkiltä.

Barmittsit, eli tankorukkaset, on olleet erinomaiset. Tarviin vasta kun yli 10℃ pakkasta, mutta tosi hyvä apu silloin. Maksoi reilun kympin.

Parhaita hinta-laatusuhteeltaan ollu lasten kännyköiden kuoret. Kaiken näköisiä pörröisiä, kimaltelevia ja mitä kummallisempia kuoria tullu halvalla osteltua. Laturijohdot on myös varsin taattuja onnistujia. Puhelimen näytön suojat hieman vaihtelevampia.




Lopuksi
Kiinaostokset on vähä kuin ostaisi Ässä-arvan. Joskus saa omat takas, joskus häviää. Harvoin kuitenkaan täysosumaa. En varsinaisesti suosittele, mutta itse aina kokeilen kun halvalla saa. 

Tankoja, satulatolppia tai muutakaan turvallisuuden kannalta tärkeää en ole tilannut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi