perjantai 8. joulukuuta 2023

Marraskuu 2023

LUNTA! Eihän nyt vielä marraskuussa pitäis olla talvi, mut nyt tulikin. Kavereiden kanssa oli sovittu (tai siis jo kertaalleen lykätty) Fiskarsiin GG lenkki marraskuun puoliväliin. Toinenkin yritys peruutui  aikataulusyistä, mutta heti tämän jälkeen tulikin pakkaset ja lunta. Eikä lumet oo poistunu, kuten yleensä alkutalvesta käy. Trampoliinikin jäi pihalle vielä. Sentään kasvihuone tuli kuntoon ja pihalta sai rojut lumen alta pois. Nastarenkaat ollu fillarissa suurimman osan marraskuuta, kun yöpakkaset alkoi jo lokakuun puolella. Työmatkalla ei oo kiire, vaan panostan mieluummin turvallisuuteen.
Tilastot

Tässä kuussa ulkotreenit jäi vähiin, kun viikonloppuisin oli sen verran paljon pakkasta, että ajoin vain 1-2h ja loput sisällä. 

1.11.-30.11.2023: 55h 57min, 1620km, 2495Tss



CTL pisteet laskusuuntaiset, mutta sitähän se syksy on. Ei kuitenkaan mitään kovin dramaattista laskua. PMC näyttää, että ei edes ylläpitävää, puhumattakaan kehittävästä.


Kilsat ja tunnit melkoisen identtiset viime vuoteen verrattuna ⚖


Oon puhunu, että jalat olleet väsyneet töistä, treeneistä ja muista touhuista. Nyt rasitus hieman vähentynyt, mutta jalat ei vielä ihan priimaa ole. Ei sillä, jalkojen fiilis tulee aika paljon jälkijunassa tietenkin. Parina tiistaina ajoin kynnyksen sijasta Zwift kisan. Eivät sinällään vastaa toisiaan, mutta kisat on kivoja ja helppoja keinoja saada rasitusta. Niissä on ulkopuolinen pakko ajaa kovaa, eikä oo omasta päästä niin kiinni. Tunnit pysyny tasaisina ja loppukuusta jo muutama treenikin tuli ajettua suhteellisen hyvin.


Treenit

SSTb


Perusjurnutusta. Tein tosin vain 3 toistoa neljän sijasta, mut hallittu suoritus. 





FTP (2*10min)
Lyhyet FTP vedot sujui kans kelvollisesti. Ehkä tää tästä etenee. FTP asetus tosin edelleen 315w...



Kisa

W'bal tippui hyvin ja syke nous. Ei ollu kivaa ja lopussa jo aika poikki. Meitä oli tosi pieni porukka ja se vähensi lopusta repimisen tarvetta.



Kuvatouhut
XXL:stä ostin uuden heijastinvyön. Onkin tosi heijastava. Ompelin oikeisiin mittoihin ja poistin kiristimet, niin siistimpi. Kypärähuppu varsin tiheässä käytössä.



Lasten kanssa pulkkailua, luistelua, vuolemista, leipomista, lumitöitä ja valmistunut kasvihuone jouluvalaistuksessa. Hiihtämässä mä en oo vielä käyny, lapset kyllä jo ehtineet vaimon kanssa.



Fillarijutut

Nyt on selkeämpi mittari lattiapumpussa. Ihan sika hyvä. Polkimiin vaihdoin uudet laakerit. Mittariteline tuli valmiiks, toimii just kuten pitääkin, mitat kohdillaan, paino kohtuullinen. Lakka puuttu vielä pinnasta, jos sen joskus jaksais niin siistiytyis vielä lisää.




Ruokapläjäys

Nakkikastike ja lohkoperunat, kanaa kerma-tomaattikastikkeessa + riisiä, uunilohta ja muussia
Kana-paella, lasagne, jauhelihakebakot ulkogrillissä
Jauhelihakiusaus, isänpäiväpullat (köyhiä ritareita varten), nyhtöpossua



Jatkossa

Hiilikuituaskarteluista joku juttu pitäis kirjoitella. Muutama muukin teksti puolivalmiina. Varsinaisia valmennuksellisia ajatuksia ei oo pyöriny mielessä, mutta eiköhän niitäkin ala putkahtelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi