sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Tavoitteet 2024

Tavoitteet on yksi olennainen treenimotivaatiota kohottava osa. Aika usein koitan keksiä tavoitteita ja suunnitelmia hieman laaja-alaisemmin. Eli ei pelkkää yhden kisan menestystä. Eli sekoitus taktiikkaa, tekniikkaa, suorituskykyä, joukkueasioita ja vapaa-aikaa.

Miten meni tämän vuoden tavoitteiden kanssa?

Voimapuoli tuli ehkä hieman paremmaksi, mutta edelleen riittää kehitettävää. Kisoissa kohtuullisia tasaisia sijoituksia, paitsi vika kisa Velotour. Kisat eivät menneet sinällään huonosti lainkaan, jalat toimi, mutta lopussa jäi hieman hampaan koloon. Seuran kotikisa Ahveniston moottoriradalla meni hyvin, samoin periaatteessa ISM kisa. Molemmissa olin neljäs. Kisoissa ei ollu teknisiä murheita (pl. GG-sm) ja toisaalta kortteli-sm kisoissa mun etukiekko paskottiin. Neutraalikierroksella siitä selvisi, vaikka pasmat menikin hieman sekaisin. Kiekon sain korjattua, eli pelkillä pinnavahingoilla selvisi.

Taktisesti pitkälti samaa surkeutta kuin ennenkin. Paras hatka jää huomioimatta ja vikalla kierroksella valahdan, vaikka koitan tsempata. Ehkä ens vuonna paremmin. 

Sokerit kohtuullisia. Täysiä katastrofeja ei juurikaan. Täytyy vaan uskaltaa laittaa startti-insuliinia paljon ja saada se ajoitettua sopivasti.

Treenien puolesta viime talvi meni hieman kehnosti perheen sairastelukierteen vuoksi, mutta keväästä alkaen jo parempaa. Tehot tuntui jopa huonommille, eikä painokaan parempi, mutta pienestähän nää on kiinni. 

Sähköä säästettiin onnistuneesti ja vaikka asuntolainan korot nousi, niin rahat ei loppunu. Lasten harrastukset vie nyt enemmän aikaa, kun kaikilla kuskattavia treenejä, vaikka vain yhdellä viikonlopputurnauksia.

Kasvihuone oli kesän pihaprojekti ja siitä tuli kieltämättä oikein hyvä. Nyt on viimeisetkin pleksit ja ovet kiinni. Kattoluukkujen viimeistely jäi ens kesäks.



Uusi fillari on ollut monta vuotta tavoitteena, niin nyt sekin järjestyi. Vielä puuttuu uudet kiekot. Aika hyvin jalat tottunu jo 165mm kampiin. 


Ensi vuonna:

Kilsat/tunnit ennallaan tai jopa vähemmän tavoitteena.

5 sakkiin jossain (cup) kisassa

Yksittäinen kisa missä useampi seurakaveri (>2)

Paino hieman alemmas (70kg alkuinen luku)

Kynnystreeneihin enemmän totuttelua (joopa joo, ei näytä hyvälle nytkään) eli TTE

Pihalle kasvihuoneen viereisen kukkapenkin perkaus ja uudelleen rakennus. Samalla vesiputous.

Lasten kanssa maastopyöräilyä lisää.


Miten:

Fillari aerompi ja parempi.

Koitan saada päivystyksiä töissä hieman vähennettyä

Tsemppaan kisoissa etenkin vikalla kierroksella. En hötköile kisoissa, ennen kuin olen varmistanut, että sokerit sietää kovaa ajamisen (ja syömisen)

Ruokavaliossa pikkujuttujen katsomista, mutta etenkin koitan välttää hypoja, että ei tarvii syödä ekstraa. Samalla tietty pitäis yrittää välttää pitkäaikaisen verensokerin nousua.

Tytölle ehkä isompi maastopyörä ja vaimolle gravel, et kaikki pääsee fiksusti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi