maanantai 3. huhtikuuta 2023

Maaliskuu 2023

Kuukaudet etenee, sää pysyy samana. Eli lumi tuli, lumi suli, lumi tuli. Helmikuun alussa oli jo lumetonta, hienoa pyöräilysäätä. Sen jälkeen lunta onkin tullut jo moneen kertaan. Maaliskuun puolivälissä oli taas lumet lähes poissa. Nyt kuun loppuun sitten pakkas- ja lumiennätykset Salossa.

Treenileiri sujui erittäin hyvin ja ongelmitta. Sokerit heitteli, kuten aina, mutta eivät juuri estäneet. Säät oli puolihyvät. Eli osan lenkeistä sai ajettua osittain ulkona ja loput sisällä. Kaukana kesäkeleistä ja nastoja tarvittiin, mut samapa toi, aika ja teho lasketaan. Nyt jouduin yksin puurtamaan, kun veli ajeli etelässä. Tänä vuonna oli tarkoitus ajaa aavistuksen kevyempi kuin viime vuonna. Arkityö ja perhejutut vie kuitenkin niin paljon aikaa, että 29h riittää varmasti. Nyt leirirasituksesta jo hienosti palauduttu. Sokerit oli viikon aivan taivaissa ja pitkävaikutteista tarttes tosi paljon. Mut viikon kohdalla se loppui ja jalat tuli kipeiksi... Tämä jälkeen kynnysvedot tuntuikin helpoille.

1.3.-31.3.2023 : 75h 10min, 2187km, 3389Tss, 


Treenit


Strava. Kisa oli hyvä lopetus leirille. Toi Petit KOM vaan yllätti, kun oli väärään suuntaan ja varsin loiva. Oisin ajanu kovempaa, jos oisin tienny, mut hyvä näinkin.





StravaSitä sun tätä. Vanha tuttu treeni, kestää pitkään, vaihteleva ja pikkuhiljaa uuvuttava. Kivaa ajanvietettä.


Strava. Ennen leiriä kevensin aavistuksen Over/Under treeniä ja jätin vikasta setistä yhden tekemättä. Ois menny aika kivasti, mutta piti vähä säästellä.


Strava. Voimakirit. Oli vähä Zwiftin kanssa toimintaongelmia. Kuitenkin ERG pois päältä ja vastus isolle, sit murjomista hitaasta kadenssista. Tää on lähes epäonnistunu treeni. Mut onneks pääsin harmituksesta yli ja sain jotain tehtyä.

Strava. Kevyttä Sweet Spottia simuloituna lepoviikolla.




Muut jutut

Työmatkapyörän fiksausta. Nyt 36mm gravelking slick taakse, edessä 32mm versio. Ketjun vaihto ei menny ekalla yrittämällä. Vaimolle laitoin 28mm Gatorskinit maantiepyörään, niin sekin pääsee työmatkapyöräilemään. Nastarengas kyllä pysyy vielä ainakin edessä.



Lumitöiden tekeminen on jatkunut. Nyt lapset pääsi hyppimään palotikkailta isoon lumikasaan. Kirjoja tilasin toisen painoksen ja sen menekki oli jopa yllättävän hyvä. Sain pakattua ja postitettuakin ne nyt hieman sujuvammin viime kerrasta oppineena. 
1) Lapset auttoi kirjojen postitteluissa
2) poikkeuksellisesti lumet jätettiin etupihalle, random-leikkejä



Vaimon kanssa treffit työmatkalla. Se ottaa joskus kuvan jos sattuu valoissa seisomaan. Sama aika ja paikka yleensä. Nyt en oo jaksanu heijastinliiviä laittaa, ehkä pitäis. Mut kypäräsuojus näkyy hienosti.



Ruokapläjäys:
1) Kanaa ja makaronia, nakkikeitto, kanaa ja kasvikset uunissa
2) Lohikeitto, uunilohi, lasagne
3) TSI pasta, + kanaa ja tomaattikastike, tortilla



Jatkossa

Näköjään Zwiftissä taas tullut lyhyitä tehokatkoja aiempaa enemmän. Olen kyllä ollut täysin Chromecastin varassa, joka aiemmin näitä aiheuttanut. Vanha AppleTV ei näytä GCN+ eikä HBOmax kanavia. Eipä toi treenejä haittaa ja kisoihin olen ihan varmuudeksi vetänyt virrat siitä laitteesta pois. Ja hei, kisakausi alkaa, vaikka ei siltä näytä ulkona! Vuosilomapäivänkin olen laittanut hyvää pitkää ulkolenkkiä ajatellen ja nyt lupaa aamuun -10c. Taidan ottaa työmatkalaukun ja pakata sen täyteen vaihtovaatteita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi