torstai 5. lokakuuta 2023

Syyskuu 2023

Ylimenokausi on ohi ja ajelut on ajeltu. Syyskuussa ei vielä syksyä ollutkaan, vaan kesäkeleissä sai ajella. Lamppulenkkejäkään ei vielä oikeastaan tullut. Ruutujen keräily edistynyt ja nyt Salon kaupungin ruudut on lähes viimeistä lenkkiä vaille kerätty. Uusi fillari tuli taloon. Siihen säätöjä ja lisäosia tulossa yksi kerrallaan, kunhan tavaroita tulee myytäväksi asti. Fillari on vielä painava kuin sika ja jäykän tuntuinen, mutta sen verran monta osaa menossa vaihtoon, että en vielä arvioisi fiilistä. 

1.9. - 30.9.2023: 56h 9min, 1672km, 2600Tss


Ylimenokuukauden ohjelmana oli ajaa pk2 lenkkejä varsinaisten treenien sijasta. Tämä oli kivan tuntuista ja hyvää vaihtelua. Pk2 aluetta kertyikin viime vuoteen verrattuna 8h enemmän. Tunnit varsin identtiset. Osa pidemmistä viikonloppulenkeistä oli kevyitä pk1 ja osa pk2. Lähinnä pk2 treenit koski arkiviikonajelua. Vaikka tunteja tuli ajettua ja ei täysin läpsyttelyä, niin CTL tippui 5 pykälää. Mutta huomasi kropassakin kyllä virkistymistä, joka homman tarkoitus.


Intervalsin vertailu viime vuoden syyskuuhun. Aika sama, mutta pk2 eri.


Treenit

Treenit oli tosiaan pk2 ajelua. Ei paljon kerrottavaa. Ekana ulkona ajettu tiilienkeräilylenkki
Strava. Särkisalon tiilet talteen. Tässä tuli reilu 20km gravelia maantiepyörällä. Ensi kesänä pitänee vielä ulkoluotokin poimia, vaikka ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan

Strava. Zwiftissä ajan kulutusta. Aluksi hetki kevyemmän Robopacerin kanssa, sitten siitä vaihto hieman kovempaan. Lopuksi vielä Climb portalin kiipeäminen, että keskinopeudet pysyisi edes hieman kurissa.


Kuvat

Uusi pyörä tuli taloon. Kaikenlaista probleemaa oli asennuksessa. Tietenkin piti ostaa shimanon sopivat ilmaussarjat jarruille. Sit keskiötyökalut (aiemmin aina lainasin veljeltä). Ohjainputken sahailua, letkujen vedon järjestelyä. Eka lenkki jäi kesken, kun jarrut ei toiminu. Syylliseksi paljastui vinoon mennyt oliivi... Valkoiset tankoteipit oli ylimääräiset ja väliaikaisesti käyttöön, ennen uutta tankoa.



Canyon pääsi todella nopeasti uuteen kotiin. Muuten fiilistelykuvia lenkeiltä. Lasten kanssa aamulenkkiä ja auringonlaskuja + -nousuja.

Rekki/kiipeilyteline edistyy osa kerrallaan. Kasvihuoneen pleksit tupsahtikin jo pihalle nyt, eikä keväällä. Niiden asennustakin aloiteltu. Tosi hidasta kun vain hetki muutamana iltana viikossa ehtii touhuamaan. Kaiken maailman Aliexpress ostoksia. Kapea juomapullo, avaimenperää ja johtoja lapsille. Miniprintteri on aivan mahtava vehje.



Ruokakuvat:
1) Nachovuoka, nyhtöpossu+pitaleipä, hamppari (munakkaalla [se vie kyllä vain makua, ei tuo mitään lisää])
2) Kana+nuudelit, Lihamureke+perunat, Kanakastike+riisi
3) Kanapihvi+riisi, Possun ulkofilee grillissä, Kanaviillokki





Suunnitelma

Vaimo toivoi sulkista ja lapset kasvaneet, niin sitä voisikin kokeilla. Tekisi tosi hyvää kropalle.
Lamppulenkkejä en oikeastaan ajatellut ajaa. Ehkä lyhyen pätkän viikonloppuisin, ennen sisälenkkiä. Aamulla työmatkoilla saa nauttia pimeästä ulkoilmasta, niin Zwiftissäkin jaksaa kohtuullisesti painia. Kovin odottelen uusi osia fillariin ja vähintään kauppojen saldojen paranemista, jotta osia saa tilattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi