sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Maaliskuu 2024

Piti olla leiriä sun muuta. Pari kolme viikkoa meni kuitenkin oikeaa reittä parannellessa. Nyt vaivaa onneks vähemmän. Enkä ihan varma ole oliko lihasvaiva, vai iskiastyylinen enemmän. Kipua ei ollut missään vaiheessa, mutta jalka ei tuntunut omalle ja lihakset kramppas jne. Päätin siirtää leiriä jonnekin ehkä lähemmäs SM-kisoja. Pääsiäisenä taas hieman vatsavaivoja, onneks ne ei juuri rajoittanu lenkkejä. Pyhinä tulee muutenkin tehtyä kotihommia yms, ei pyöräilyä niinkään. Ja kun pääsiäisenä tuli ajettua sisällä, niin oikea takareisi taas hieman vaivasi. Kehitin uutta Hiit treeniä. Se vaatii enää pientä hienosäätöä, niin saa vaihtelua 40/20 ja 30/30 vedoille.

Ulkotreeniä ei juurikaan ja tämäkin pitkälti sisäputkessa

Ei jäänyt treeneistä mitään kivoja juttuja kerrottavaksi. Uudenkaupungin sisäputkesta teinkin oman jutun ja se oli tosi hyvä reissu. LINKKI

Kuvat
1)GG-pyörän levyjarrun pultti katkes keskelle kierteitä. Jumppaa tuli. Mut pyörä ei kuitenkaan joutunu selälleen.
2) Trainerin hihnan kiristin on heikko suunnitelultaan, veljellä hajos ja nyt mullakin. Onneks löyty sopiva pultti tilalle. Saksasta tilasin vähä väärän pakka-avaimen levyjarrua varten, hioin suht sopivaks. Kiinasta tuli onneks oikea. Rengaslitkujen laittoa varten kierteellinen ruisku, mut olikin harmittavan pieni 20ml 
3) Kaupanpäällisinä tuli hyvän väriset päätytulpat, toisen värjäsin reunoista ja meni käyttöön. Kiinasta levyjarrun suoristinta yms. Tubeless teippiä myös.

1) Toinen vai kolmas takatalvi kuun lopussa 😩. Lasten kanssa pyöräilyjä hoitoon ja kaupoille. 
2) Pääsiäisaskarteluja, vaimon GG-keulaputken lyhennystä (putkiklemmari toimii ihan ok).
3) Korismatseissa ollan käyty paljon

1) Oman fillarin kuvailua pihalla
2) Tyttärelle 27,5” xs-koon mtb ja vaimolle S-koon GG. Molemmat Larun pyörän omaa ACTIVE -merkkiä, joissa hyvä hinta/laatu suhde. Tarkempaa juttua myöhemmmin.
3) Uudenkaupungin rinkiä varten GoPro askarteluja. Satulaputkeenkin sain asennettua, mut en juuri tarvinnut kun yksin ajoin. Juomareppu kävi rintavaljaista. 


Siivosin autotallin varaston puolta ja hieman muokkasin kiinnikkeitä. Otin kiekkojen kohdalta fillaritelineen pois (ja laitoin yhden tangon lisää kiekkoja varten) ja siirsin sen varaston puolelle. Fillarihuoneessa pyörä nojaa kuitenkin seinään tossa ja teline oli turha. Nyt varaston puolella saa yhden fillarin taas nostettua pois tieltä helposti.  




Takareisivaivan vuoksi aloin selvittelee tilannetta. Satula oli noussu vähä suhteellisesti klampin ja polkimien vuoksi tipan.
1) Lisäksi jostain syystä traineri hieman kallellaan (testattu kahdella fillarilla)
2) Poistin kumijalakset oikealta ja sit tilanne suoristui. (Testattu myös puhelimen vatupassilla)


Ruoka
1)Pitsaa (uunissa, kun grillin kaasupolttimet oli haljennu…), Kalaa ohuina siivuina muussin kanssa, Pitaleipä nyhtöpossulla
2) Jauheliha+muussi -paistot, haudutettu kanakastike riisillä, kanankoipea hapanimeläkastikkeella
3) Nakkikastike, Lasagne, Spagetti+jauhelihakastike

Jatkossa

Katotaan, jos kisoihin pääsis. Tytön vanha 26” Islabikes olis myynnissä. Toivon kovin et pääsis ulos fillaroimaan ja lisäks vielä enemmän, et reisi tulis kuntoon. Asentoa kuvailin ja insta-storyssa olivat hetken näkyvillä. En mitään vikaa siitäkään keksiny. Useampi kevät putkeen ollu todella huonoja täällä. Suorastaan kamalia, kun pohjoisessakin pääsee samaan aikaan maantiellä ajamaan. Mut ehkä taas ens vuonna pääsis maaliskuussa pihalle maantiepyörällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi