maanantai 10. tammikuuta 2022

Joulukuu

Joulu ja välipäivät on juhlittu. Nyt on taas arki koittanut. Päivät lyheni lyhenemistään ja lumikerros ei ollut jatkuvaa. Sitten kun lunta tuli, niin ulkona pyöräily ei onnistunutkaan. Ja taas jäätä ja sitten taas lunta. Ulkopyöräilyt jäi hyvin vähiin, mutta onneksi on Zwift. Yhden kisan taisin ajaa. Treenit kunniallisesti maaliin (paitsi O/U). Lapset sai joululahjoja. Syötyä ei tullut lainkaan liikaa. Jouluna ei ollut edes päivystyksiä. Lumitöitä päässy tekemään. Hyvää reippailua ja tunti kuluu nopsaan. Ekstrarasitusta saa kun vie lapsia kolan kyydissä kinoksen päälle ja kippaa sinne.



1.12.-31.12.2021: 58h, 1600km, 2760Tss


Tiiliä keräsin alkukuusta vain parilla lenkillä. Neliö kasvoi yhdellä, mutta nyt on valmisteltu tulevaa kasvua.


Treenit

FTP vetoja pikkuhiljaa pidentäen. Aluksi 5min, sitten vähä kovempaa, sitten 7min. Jostain syystä trainerilla nää on kidutusta verrattuna ulkomaailmaan. Etenkin O/U vedot ei mulla meinaa onnistua sisällä, ei sit millään. Mut näin on aina ollu enkä siitä täysin masennu.




Strava. Yhden kisan ajoin. Ei mikään erityisen raskas. Uudemmalla Two Bridges Loopilla. Pieni nousu 5 kertaa, muuten varsin tasaista. Pieni porukka ja vauhti kohtuullinen. Luulin tulleeni kolmanneksi, mutta pääjoukon loppukirissä löysäsinkin liian ajoissa ja takaa tultiin 1/100s ohilla.


Strava. Kuvateksti kertoo kaiken. Piti olla hyvää polkua, mutta HeatMap varmaan vähä vanhalla tiedolla. Olikin metsätyömaata yms. Ei siis nopeaa hiekkapolkua mitä vieressä. Mutta ei uskalla vaihtaa reittiä kesken kenkin, ettei vaan ruudut jää saamatta.



Strava. Kun ei pääse ulos, niin ajetaan sisällä. Vaihteluksi Mega Pretzel. Mäet pk2 vauhdilla. Vähä tylsää, mut siinähän se menee.






Lopultakin meni hermot ja shoppailin diabeteskamaa. Tai oikeastaan en. Eli jätin bt lähettimen ja kellon tangosta pois. Ostin Garmin 530 mittarin ja siihen tulee verensokerit näytölle. Ongelma on että puhelinta tarvitaan. Katotaan mitä teen kesällä kisoissa. Onhan tää kätevämpi. Samalla systeemillä saan sokerikäyrät Garmin connectiin ja vaimolle reaaliajassa.

Ilmoitukset suoraan puhelimesta 1min välein ja netistä nightscout kenttään 5min välein

Garminin oma teline vie mittarin tosi kauas eteen ja ylös tangosta. Prisman valon teline väärinpäin on huomattavasti aerompi. XXL:n sirompi metallinen teline voi kuitenkin siirtyä GG pyörästä kesäksi.






Videosta zoomattu kuva. Kävin hiihtää!

Vaimon kanssa kuvailtiin vähä edustuskuvia. Lippa ylös!

Jatkoa edelliseen.



Joulufiilistelyä tuli harrastettua kotona paljon





Isille hypopipareita. Niissä pieni pipari päällystetään parilla kerroksella karkkia🍬  





Ruokapläjäys. Järjestyksessä: hampparit ja tsi ranut, muunnelma makaronilaatikosta, käsin jauhettua mutteripannukahvia, riisifrutti hillolla 😋, jauhelihakiusaus, nakkikastike+apukokki, savustettu kala+kermaviilikastike+höyrytetyt kasvikset, iltasalaatti, riisipuuro+sekahedelmäkiisseli+kinkku




Lasten kanssa tehdään monesti yhdistelmätreenejä. Hetki hiihtoa ja sit luistelut päälle. Joskus pulkatkin mukaan.



Työmatkatyyliä. Goren shakedry insulated takki on vähä oxymoron. Toimii vesisateessa pakkasella 🤷🏻‍♂️. No nyt oli sellasta keliä tarjolla. Ihan ok takki muutenkin, mut suht lämmin mulle. Kypärän heijastinhuppu on ollu älyttömän hyvä!



Nbd! Pojalle 24” fillari. Islabikes huonosti tarjolla. KuBikes kokeiluun. Ihan kelvolliselle vaikuttaa


Nyt vasta aloin pesee autoa sisällä. Monta vuotta harkinnu. Helppoo ja siistiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi