maanantai 13. kesäkuuta 2022

SM ennustus

Pieni ennustus tulevan kisan tuloksiin. 🔮 Vaikka en veikkaa itseäni podiumille, niin tuskin sopupelistä tarvitsee puhua (siis jos en voita). 

Rata on raskas ja matka pitkä. Ulkomailla ajaville tämä on kuitenkin arkipäivää. Lähtökohtaisesti muutenkin ulkomaille menevät hieman kovemmat kuskit, joten he täyttävät pitkälti omat listani.

AGT:n joukkue on paperilla varsin ylivoimaisen oloinen: A-J Juntunen, Ukko Peltonen, Jaakko Sillankorva, Veeti Vainio ja Leevi Kervinen. Plus vielä kovat kotimaan kuskit.

IBD:llä on Joonas Henttala, mutta muuten ei niin steroideilla pakattu joukkue. Hyviä kuskeja, mutta ei  ammattilaisia. Anders Bäckmania ei voi tietenkään koskaan unohtaa.

IK-32 eli Team Larunpyörä Cervelossa ajaa Markus Knaapi. Suomen vahvistuksena hyvin ajanut Markus Auvinen.

Muilta joukkueilta yksittäisinä susina ehkäpä Riku Övermark (JurVo) ja Oskari Kolehmainen (TWD).

Nyt siis puhun voittoon kykenevistä kuskeista. Joukkueina Akilles on kyllä erittäin vahva. Muilla joukkueilla ei ole montaa kuskia lopussa top20 sijoille. 
Tästä seurannee, että loppupuolella kisaa voi olettaa Akilles Green Teamin kuskeja olevan suhteessa eniten, jolloin heillä mahdollisuus myllyttää itselle sopiva tulos. Viime kesänä tapahtui ehkä pieni lapsus, mutta nyt entistä kovempi joukkue.

Ehdoton ennakkosuosikki on kyllä A-J Juntunen. Podiumille Joppe ja toivoisin Rikua.




Naisissa mun veikkaus Anniina Ahtosalon ja Laura Vainionpään välillä. Minna-Maria Kangas, Wilma Aintila ja Antonia Gröndahl taistelee muista mitaleista.

Nyt lupaa varsin täydellistä kisasäätä



PS
Mäpä oon ajanu viimeks Porvoon SM kisoissa vuonna 2005. Onkohan viivalla montaa, jotka olis ajanu kans? 👨🏻‍🦳

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi