torstai 2. kesäkuuta 2022

Toukokuu -22

Taas yksi kuukausi paketissa. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olin kuumeessa ja jäi pari lenkkiä ajamatta. Vatsatauti vei mehut huolella ja treeneissä takapakkia tämän vuoksi. Rosendahlissa on kyllä jo ihan täysin ajokunnossa, mutta pohjalla vain viikon treenit. Muuten kuukausi oli varsin mainio. Hyviä treenejä. Se yksi ja ainoa kisa meni kuitenkin kohtuudella ja säät paremmat kuin aiemmin. Kun katsoo vuoden takaisia kuvia / tekstiä, niin hyvin samat asiat tässäkin kuussa.

Jos välillä laitan et treenimäärät on viikosta toiseen samanlaista. Niin elämä on hyvin rutiinipitoista. Päivät, viikot, kuukaudet ja näköjään vuodetkin toistaa itseään. Kuukausikatsauksissa ihan samat jutut ja kuvat aiempinakin vuosina.


1.5.-31.5. = 52h 1min, 1637km, 38000kJ

Tunnit jäi karvan verran vajaammaksi kuin edellisessä, mutta sen näkee suoraan yhden viikonlopun sairastamisesta ja seuraavan viikon alun vähentyneistä treenistä. Muuten aika normaalit treenit. Rosendahl on sen verran lyhyt kisa, että tunteja ja kilsoja ei siitäkään kerry loputtomasti.

Kuukauteen mahtui vain yksi kisa. Rosendahl meni kohtuullisesti. Valmistautumisen ongelmat huomioon ottaen olen jopa tyytyväinen tulokseen. Alla peri kuvaa kisasta, jotka ei ehtineet varsinaiseen kisatekstiin. Tosi hyviä kuvia monet otti.

Nyt tulikin pelkästään hyviä treenejä. Pari jäi hieman kesken, mutta silti lopputulos hyvä. Niin kuin aina: huonokin treeni on hyvä, jos sen vaan tekee ja ymmärtää lopettaa ajoissa. 


Strava. Spartacus -treenistä olin suhteellisen ylpeä, vaikka ei mennytkään ihan loppuun asti, ehkä olisin jaksanut vääntää, jos riittävästi motivaatiota. Kuitenkin kyseessä oli kisan jälkeinen päivä, joten annoin hieman armoa itselleni. Ekassa vedossa sykepanta temppuili. Ja kuvassa alimmaksi lisätty verensokerikäyrä. Eli hypoissa kaikki vedot. Sokerikäyrä on Garminista, joten leveys eri tavalla skaalattu.



Turun yhteislenkki

Strava.Turun yhteislenkki oli reilusti kevyempi kuin toivoin. Navakka sivari ja ilmeisesti kylmä kevät aiheutti takana tulijoille ongelmia. Vetovuoroissa varsin kevyesti, hieman pidempään kuin normaalisti, mutta kevyesti silti.

Kuva lenkin startista. Olikohan eka lenkki shorteissa?


Tiililenkki

Strava. Alussa myöhästyin lossista ja join sit kahvit ekaa kertaa lenkillä moneen vuoteen. Tosin 20min ajon jälkeen, mut silti... Kemiössä ajoin yhden tien pätkän kovempaa ja sen jälkeen voimakirejä. Eli hitaasta vauhdista isoimmalla vaihteella penkistä murjomista.

Tilastotappio? Tien päässä käännyin nollavauhdissa ja asfaltilla ollu kivi jotenkin pomppas eturenkaan alta ja mätkähdin maahan. Onneks ei käyny kuinkaan.



Seiler 8

Strava. Vo2 treenit ei ekoilla kerroilla mee yleensä kuitenkaan läpi. Joten olin tyytyväinen Seilereiden puolionnistumiseen. 5w matalalla tehot. Vika veto kevennetysti. Syke nousee tasaisesti ja pysyy korkealla kaikissa vedoissa.


Jokamäkikiri

Strava. Tulikin kova setti. Selkä jumitti ihan täysin. Onneks pääsin kotiin. Ei johtunu niinkään treenistä vaan olin koko päivän pihalla ja tein kasvimaan laatoituksen uusiks siistimmin... 

Tossa osa syyllisestä selän jumitukseen.



Fillarijutut

Mun rakas "nössöpussi". Toimii vaiks kui hyvi. Saan siis pidemmille lenkeille lisävaatetta, energiaa yms mukaan. Melko aerokin kaiken muun lisäks, kun on vaijereiden sisällä.


Vahaus pääs jatkoon. Suhteellisen pieni homma ja hyvä kesto

Vähä pikselimössöä, mun tietokoneen zoomaus toimi yhtä hyvin kuin CSI:ssä. Mut pohkeen kaapelit on esillä sopivassa valossa.

Ei yhtä hyvä, mut pienempi fyysisiltä mitoiltaan ja lähikaupasta löytyy. Voi olla et Maxim-geelejä (patukoiden lisäks) on jatkossa taskussa.

Työmatkafillariin täyshuoltoa. Nyt oli keskiön vuoro. Pari vuotta kärsinyt tapaus oli jo entinen. Nyt kiiltää ja toimii paremmin.

Samoin jarrujen ilmaus oli vuorossa. Yksi kierteellinen ruiskupää pitäis vielä ostaa helpottamaan hommaa.

Kisoja varten vaihdoin tuoreet, liukkaat kumit ja käsittelin ketjun uusiks. Muille ei sovi antaa turhaa tasoitusta.


Muut jutut

Lopultakin pääs kävelylenkeille kuuntelee podcastejä



Ikeasta lasten käteen tehdyt veitset ja kuorimaveitset 👌🏻Nyt on vähän turvallisempaa joukkuetyöskentelyä





Keski-ikäistyvänä voi koulutuspäiville jo laittaa pikkutakin 💁🏻‍♂️





Liedossa järjestettiin 3v tauon jälkeen lasten OJ-tenavapyöräily 🥇





Kuvassa edeltävä tilanne päälle heitettynä. Oli kepit yms tehny tehtävänsä. Kulmahiomakoneella jouduin hieman auttamaan viilausta.





Ruokaa toisensa perään.
Yläriviltä: TSI ranut+kanapalat. Jauhelihakeitto, nugetit+riisi
Keskellä: Paneroidut kanapihvit+uuniperuna, Perunamuusi+jauhelikastikepaistos (cottage pie), Parsarisotto+kana
Alarivi: Uunijäätelökakku (baked Alaska), Spagetti+kana/pekoni, Savustettu kala (on muuten vähentyny näillä hinnoilla)



Jälleen oli hääpäivä ja vaimo sai (taas) fillarikamaa. Nyt vuorossa ajolasit vahvuuksilla ja fotokromaattisilla linsseillä. Rudy Rydon valikoitui sopivan pienen kokonsa vuoksi


Jatkossa

Seuraavat kisat on SM kisat ja puolikauhulla odotan rataa. Olen heikko ja turhamainen, joten sorruin uusiin ajolaseihin+hanskoihin. Samat kuin aiemmin, mut seuran väreissä. Pistetään instabloggarin edustukuluihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi