keskiviikko 9. elokuuta 2023

Heinäkuu 2023

Heinäkuussa ei tarvinnut paljon pohtia juomapullon täydennyspaikkoja. Olin lomalla 3 viikkoa kuun lopusta. Hyvät säät sinällään tehdä pihahommia yms, mutta ei kuuma missään nimessä. Lomalla koitin jatkaa "työmatkapyöräilyjä" sisällä. Ei varsinaista lämpöaltistusta, vaan helppoja&varmoja tunteja. Tärkeitä etenkin verensokereiden hallinnassa. En jaksanut viritellä pihalle traineria, joten tallissa ajoin. Lisäksi yöt niin viileitä, että toimistossa ei ollut kovin kuuma. 

Heinäkuussa oli yksi kokonainen kisa, GG-SM. Muuten ajelua. SM kisojen ja mökkireissun jälkeen oli hieman väsymystä kropassa, mutta kunto sinällään kohdillaan. Aina harmittaa heittää paras kunto hukkaan. Tulipahan pientä lepoa pyöräilystä pidettyä. Kroppa ei päässyt kuitenkaan helpolla, kun lomalla tuli touhuttua pihalla paljon lasten kanssa ja lisäksi rakennettua kasvihuonetta pikkuhiljaa. Aika paljon myös GG-pyörän huoltojuttuja. Vaikka olin lomalla, niin kävin töissä tekemässä muutamia päivystyksiä. Raha kelpaa lomallakin.


PMC käyrässä näkyy hyvin gravel SM kisoja edeltävä lepo risteilyn yms vuoksi. Ei optimaalista mulle, mut elämä on.


Tasaista perustekemistä lukuun ottamatta GG-sm viikkoa. 1.7.-31.7.2023: 57h8min, 1695km, 2942Tss.


Osan treeneistä jätin välistä, kun kroppa oli väsynyt. Lomailun lisäksi viikonloppujen GG lenkit oli hieman keskimääräistä raskaampia. Lasten kanssa ei tullu käytyä nyt jostain syystä mtb lenkeillä. Tyttärelle ostin vanhan 26" v-jarruille sopivan joustokeulan, mutta siinä olikin vähän sitä sun tätä pielessä. Eli V-jarrutapit ei menny suoraan reikiin, vaan piti olla loitonnusosat (alkuperäisiä ei löydy näin 15v jälkikäteen, mutta Kiinasta löyty ~ toimivat). Sit kun sain lopulta asennettua, niin paineet vuotaa toisessa jalassa ja jousto ihan löysä. Pitäis avata ja huoltaa täysin. No tyttö on sen verran kevyt, ettei pohjaa ihan itsestään, joten periaatteessa toimii.



Hyvät lenkit:

GG+GG+GG-sm :Nämä esitelty jo aiemmissa teksteissä

Kolme vajaata treeniä, joihin olin kuitenkin tyytyväinen. Molemmat Hiit treenit ajoin vesisateessa eikä motivaatio riittänyt märkänä enää toiseen vetoon. Ajoin sit mäkiä reippaammin, et pääs kotiin. Edes hieman ekstrakuormitusta, vaikka ei kunnollista kuitenkaan. Ja tärkeimpänä pysyy lämpö- ja vauhti päällä.

Eli hyvät treenit, etenkin olosuhteisiin nähden, vaikka olosuhteet oli vastaan. Aina ei tarvii onnistua 100%


Hiit60

Taas satoi oikein huolella ja yritin selviytyä kotiin


Hiit40

Tässäkin eka puolikas treeniä sujui käsikirjoituksen mukaan, mutta sit alkoi rankkasade


SSTx

Tää treeni päivystystä seuraavana päivänä pienessä "päivtystyskrapulassa". Jälleen vesisadetta kiusana. Ihan tyytyväinen hieman kevennetyillä tehoilla tehtyyn lyhennettyyn treeniin.



Kuvat



Huoltojutut: 
1) Takavaihtajan rissat oli astetta kuluneemmat 😬, Kamelinkarva toimi oikein hyvin. GG satulalaukkuun TPU sisurilla valtavasti kokoeroa. Samalla monityökalun sijaan muutama yksittäinen avain, jouduin rälläköimään 6mm avaimen lyhyemmäksi. Mut tilaa säästyi
2) Lapset maalas trainerihuoneen pöydän kauniimmaks. Kiekkoja kertyy… Olikin homma poistaa tytön keulasta alakooli ja takaisin laittaminen vielä isompi homma.
3) Keskiön irrotus oli kans operaatio. Pitkä jatkovarsi ja CRC uittamista ja jalalla lopulta väänsin 😵. Tollanen pehmeä liima tukki hyvin GG renkaan reiän. Ruudunhakureissun kustannuksia.

Ajojutut:
Gg kisasta pari ekaa kuvaa. Kyynärpää olikin jo… Ja kaverin kanssa gg lenkillä. 
Vaimon kanssa pullalenkillä Unkan baarissa Karjalohjalla. Oma naama kaatosateessa ja vikana Gg treenilenkiltä

Raksa:
Kasvihuone edistyy pikkuhiljaa. Joka viikko pidemmällä. Sokkelissa oli hieman korjattavaa, mutta hyvä tuli. Nyt jo puumäärä laskettu ja hakureissu tiedossa.




Ruokakuvat:
1) Muurikkaletut vaan maistuu 🤤, kanapekonirullat, pitsaa
2) Kanakoivet, nachopelti, paella
3) oman maan perunat ja ohuet kanapihvit, raparperipiiras, makkaraperunat.



Jatkossa

Fillareiden säädöistä ja ajoasennoista pitäisi ottaa kuvat ja vertailut. ISM kisat ja kortteli-SM tulossa. Tänä vuonna mennään aika pienellä joukkueella niihin. Loppukuusta sit Velotour. Porvoon ajot olis kivat, mut töiden puolesta en sinne oikein repeä ja 3 viikonloppua kuukaudessa on hieman liikaa. Sinällään tykkään Porvoosta enemmän, mutta tänä vuonna näin. Velotour jäänytkin monena vuonna väliin. Zwift taas maksettu ja iltalenkit siirtyy sinne jossain välissä. Pimeä ja kolea alkaa tuleman. Vielä olen valinnut sateen autotallin sijasta, mutta kohta mitta täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi