torstai 8. huhtikuuta 2021

Maaliskuu

Maaliskuu hujahti nopeasti. Alkukuusta oli hieman väsymystä, jätin muutaman treenin välistä. Sitten odottelinkin jo leiriä. Ja leirin jälkeen oli kuu ohi. Säät hellivät, vaikka kevät ei erityisen etuajassa tullutkaan. Etenkin treenileirille sattui hyvät säät.



Kevään treenisuunnitelmaa tehty. Kisat peruttu. Yritä tässä sit tasapainoilla. 


Treenit

Leiriä lukuun ottamatta hieman hiljainen kuu, ei paljon kerrottavaa. Leiristä kerroin senkin edestä. Osat 1 ja 2. Yhteenveto tulee jossain välissä, siihen hieman katsausta veljenkin versiosta.

Muutama hyvä (ja huono) treeni osui kuitenkin:

+

Eka lenkki maantiepyörällä. Seuravan vaatteet on näkyvät ja mun mieleen. Lenkki oli pk2 tehoilla Kemiön kierros. Vahinko KOM tuli, kun oli 8ms tuuli. Harmi kun Wahoossa ei ollu segmentit edes päällä, muuten oisin varmasti ajanu Joe's shorty pätkän.

+

Matalaan kadenssiin saa pientä vaihtelua vielä matalammalla kadenssilla. 30 min on 5-10min pätkiin jaettuna selvästi lyhyempi.



+/-
30/30 on raateleva treeni, nyt oli vähä turhankin raateleva. Jostain syystä ekaan 30s vedosita ei ollu ERG  päällä, niin jäi 9,5 toistoon. Toinen setti ei enää maistunu kokonaan, etenkin kun tiesin leirin olevan alkamassa.



-
Zwift DS - TTT treeni oli aikamoista silppua. En kaipaa näin "kisanomaista " treeniä




Kisat

Lainausta treenileiristä: Kuun ainoa Zwift kisa.

Kisa: 53min, 319w (4,6w/kg), NP326w, 152bpm/174bpm, 93rpm

3R Super Six Sunday Race (A). Reitti on tosi kiva Seaside Sprint. Se on 6km ja siinä on 2 pientä nyppylää joihin joutuu nostamaan tehoja. En tiedä mikä noissa kisoissa vaivaa, mutta koko ajan tuntui että pääjoukossa piti ajaa tosi kovaa, 0,5w/kg kovempaa kuin ympärillä olevien tehot. Muuten tipuin suoraan porukan läpi. Muutaman kerran ilmoitti jo että peesi loppumaisillaan. Lopputuloksissakin näkee, että mulla oli korkeimmat watit per kilo, eikä pituuksissa tai painossa mitään selvää tendenssiä.

W´lopussa 3.6 eli suht hyvä tyhjennys. Tän radan huonoin puoli on vaan toi loppukiri ja nyt nyppylän päällä tuli kierroksella ohitettavia ja koko lössi meni ihan sekaisin. No en paljon kovempaa ois niillä jaloilla kirinytkään




Fillarijutut

Työmatkalle kiinasta 15€ ajolasit. Näissä on myös fotokromaattiset linssit jotka toimii ainakin vähän.

Kuvissa loppu- ja alkukuun ero.

Niin paha sepelitilanne, että ei GG rengas enää kestäny. Uutta tilalle Saksasta


Alkoi vanhat rissat muistuttaa jo heittotähteä, oli aikakin vaihtaa.




Muut hässäkät


Ruokakuvia vaihteeks. Tässä lasgnen kasvikset pehmentymässä.



Risottoriisiä ja lihapullia. Perusruokaa. Ei ollu  kastiketta, kun risottoriisi ei sitä niin kaipaa. 



Lopultakin muistin ja löysin 00-jauhoja Prismasta. Nyt sai vähä parempaa sitkoa pitsa- ja pastataikinaan.

Talvella tuli älytön määrä lunta. Ei naurattanu, kun lumikasaa piti sit alkaa purkamaan. No lapset sai valtavan jäälohkarelinnan asfaltille.




Oisko kolmas tai neljäs versio hammasharjatelineestä. Aina vaan paranee.


Tulossa

Puuropommi on mun uus lempparijuttu. Kesän alku ja kotikisat. Terassiprojekti, suunnitelmat jo hyvällä mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi