lauantai 4. tammikuuta 2020

GG -fillari on kuollut, kauan eläköön GG -fillari!

Mun uusi GG pyörä pöllittiin töistä. Meen aina päivystykseen huonommalla työmatkapyörällä just tästä pelosta. Nyt kuitenkin vaihtelin stemmejä ja quill stemmin kiilasta korkkasi kierteet, enkä saanut uutta heti ensi hätään. Otin sit paremman fillarin ja laitoin isolla kaarilukolla kiinni ja vaijerilla vielä fillaritelineeseen. Vuoron päätteeksi teline oli tyhjä ja jäljellä oli katkaistu vaijeri. Fillari ilmeisesti nostettu siitä kyytiin. Videokuvaa ei tietenkään ole. Tuskin ketään kiinnostaiskaan, kun ei poliisit noita ehtine hoitaa kuitenkaan.





1)  Ensin tein poliisille rikosilmoituksen netissä. Runkonumerokin oli tiedossa. Olin tullut vahingossa kuvanneeksi, kun olin esittelin vaijereiden läpivientejä keskiön alta. Täällä jo kysytään fillarin arvoa.

2) Tein vakuutusyhtiölle korvauspyynnön. Siihen vastasivat jo toisena arkipäivänä, että homma kunnossa, ei edes omavastuuta tullut jostain syystä. Ilmoittivat että yhteistyökumppani hoitaa fillarin hankinnan.

3) Yhteistyökumppani Bonar Oy toteaa muutaman päivän pohtimisen jälkeen, etteivät pysty hankkimaan vastaavaa fillaria. Sitten ilmoittavat nettikaupasta hinnan alakanttiin. Tähän sitten kirjoitan vastineen tuotteiden linkkien ja tarkkojen hintojen yms kanssa. Tämä uusi tarkennettu loppusumma lopulta isompi kuin alunperin pyydetty. Vakuutusyhtiö suostuu mukisematta ja rahat tulossa. Taksimatkaa eivät korvaa 😶

4) Tilasin samat kamat ja odottelen nyt niitä. Asian hoidossa meni hieman yli viikko, mutta toisaalta välissä oli monta pyhää. Bonarin jahkailussa meni eniten aikaa.

Aikaa tähän meni postituksineen noin 3vk. Kuluja ei tullut juurikaan. Taksimatka päivystyksestä ja jotain pieniä unohtuneita hiluja fillarista. Ja suhteellisen iso vitutus ulkotreenien väliin jäämisestä ja yleisestä vaivasta ja stressistä.

Kannattaa huomioida fillarin lisävarusteet. Mulla oli nastarengasta, tubolito -sisäkumia, pulloteline, tarakka, wahoon mittariteline ja kadenssianturi, XT polkimet, sit tietenkin lukko. Näistä kertyy yllättävän paljon yhteensä.

No sainpahan uudet ketjut, renkaat ja muut kuluvat osat, mutta mieluummin olisin kyllä pitänyt vanhan.

Kohta on sit taas NBD.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi