keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Treenileirin välikatsaus


Alkuperäinen suunnitelma: Kotitreenileiri

Kaksi treenipäivää takana ja hommat sujuneet ensiluokkaisesti kaikinpuolin. Yllättävän tarkasti etukäteen julkaistun taulukon mukaisesti. Aika meinaa loppua kesken päivällä. Säät ovat olleet paljon paremmat, kuin mihin olin varautunut. Jalat nyt hieman väsyneet, mutta hengissä vielä. Aika heikosti toisaalta menis, jos jo kahden päivän jälkeen olis hautaa kaivamassa.



Maanantaina


Tavoite: 4h 180w, jossa 120min @ 80% (260w). Totaalit:190 Tss/3200kJ

Toteutus: 4h 6min, 222 Tss / 3261kJ. Perusvauhtina 185w ja vedot avg 256w. Eli teknisesti ihan nappiin koko lenkki

Reidet oli hieman kohmeiset, vaikkei varsinaisesti kylmä ollutkaan. Tuuli melkoinen. Reittivalinta hyvä tuulien suhteen. Vedon jaoin kahteen 60min pätkään, välissä 5min palautusta. Tämä lähinnä paikkojen vetreyttämistä varten. Huomiona, että ulkona joutuu vaihteita käyttämään paljon enemmän kuin zwiftissä ja kadenssi etenkin vastatuuleen yms laskee hieman. Verensokerti oli harvinaisen huonot. Yleensä joudun syömään ekstraa 9-10 aikoihin aamulla, niinpa tänään en pistänyt ektraa välipalalle ennen lenkkiä. Jouduin pistämään lenkin keskellä insuliina ja sen jälkeen sain syödäkin hieman. Maanantaina tein myös ruokapäiväkirjaa. Energiamäärä oli lopulta 3100Cal ja 1,6g/kg proteiinia. Hyvä että tein päiväkirjaa, niin tiesin jatkossa lisätä syömistä

On-One Space Chicken
Fillarit odottamassa polkimia



Tiistaina


Tavoite: oli 5h 180w, jossa 2*20min O/U vetoja. Totaalit: 190 Tss ja 3600kJ

Totetus: 5h 0min, 243 Tss, 3616kJ perusvauhti ja vedot myöskin menivät kuten pitää. Eli teknisesti taas erinomainen lenkki

Tiistai oli hieman lämpimämpi päivä, mutta tuuli entistä kovempi. Valitsin fillariksi GG pyörän sijasta maantiefillarin kesärenkailla. Hyvä valinta auringonpaisteeseen. Jälleen reitti oli vetojen ja tuulien kannalta hyvä valinta. Lisäksi aivan eri suuntaan kuin eilinen. Jalat jaksoi hyvin. Hieman vastatuuli alkoi puuduttamaan, mutta onnistuneiden vetojen kunniaksi kävin Kosken SEO:lla munkkikahvilla, niin hyvin jaksoi. Sokerit tänään jopa matalat,eväät riitti kuitenkin hyvin. Viileä tuuli vaan käy kyllä luihin ja ytimiin, vaikka varsin sopivasti muuten vaatetta. Söin kaiken, mikä ei juossut pakoon.

Tiistailenkin data. Over/Under näkyy keskellä


Vaatetus toteutti samaa linjaa molempina päivinä:



Uudet kevätkengät on tosi hyvät, nilkurimallia ja hieman topatut. Ainoa ongelma on ettei klossia saa aivan niin taakse kuin haluaisin. Ajoshortistit ja ohuet kiinahousut niiden pääle. Yläkropalle verkkopaita, mavicin tuulta pitävä aluspaita, thermoajopaita ja tuuliliivi. Tuultapitävä aluspaita on tärkeä, niin liivin voi ottaa pois vetoja varten. Buffi kaulurina ja aivan mahtava talviajohattu. Se tulee korville, pitää vettä ja tuulta. Lisäksi siinä on lippa. Hanskoina Planet-X:sta ostetut Carnacin alle kympin hanskat, mutta erinomaiset nekin: ohuet, tuultapitävät ja voi käyttää puhelinta niiden kanssa.



Lenkkien jälkeen kävin saunassa ja ehdin laittaa ruuan valmiiksi perheelle. Tuuli oli sen verran kovaa, että juuri kasaamani kasvihuone oli lennähtänyt pois sokkelistaan (onneks ei hajonnu mitään). Niinpä nyt kiirrellä aloin tekemään kasvatuslaatikoita

Keskiviikkona 
Eli tänään oli tarkoitus olla tunnin kevyt lenkki. Suunnittelin sen pidentämistä sunnuntain kustannuksella. Nyt tosin poika olikin hieman lämpöinen, niin lenkki siirtyy iltaan ja sisätiloihin.  Huomennakin jää ulkolenkki ajamatta, kun poikaa ei voi hoitoon viedä. Perjantaikin toki vaarassa. Pihahommatkin hieman jäissä.



Uusi suunnitelma:

Keskiviikkona illasta 2h z2 Zwiftissä
Torstaina 3h illasta z3 vetoja zwiftissä
Perjantaina pihalla niin paljon kuin ehtii tai 3h Zwiftissä
Sunnuntaia pihalla niin paljon kuin ehtii tai 3h Zwiftissä

Perjantain ja sunnuntain vedoista ei nyt vielä varmuutta, voi jäädä johonkin kevyempään. Sisällä vedot on hieman nihkeempiä väsyneenä toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi