maanantai 2. elokuuta 2021

Heinäkuu

Kesäkuu olin lomalla, mutta heinäkuussa arki jatkui. Eli aamuisin työmatkaa ja nyt kesäsulkujen vuoksi iltapäivälläkin työmatkaa. Heti näkyi viikkotunneissa. iltalenkit jatkui entiseen malliin. Viikonloppulenkit osuivat hyvin ja kilometrejä kertyi. Kisoja ei tosiaan osunut heinäkuuhun. Nyt niitä olisi kyllä ollut, mutta eivät sopineet millään omiin aikatauluihin. Hyvää treeniä sain kuitenkin aikaiseksi. ISM kisat kruunasi kuukauden, vaikka osuivatkin elokuun puolelle.

💪🏻  Tästä juttua pian!   🏆




Kalenterikuukauden 1-31.7 saldo = 65:20h / 1985km / 3156tss


Grilli tuli valmiiksi. Ihan hyvä, toimiva, mut ei aivan priima. Nyt katosta sitten pitäisi kehittää. 

Vaimo palas loppukuusta töihin, pienet hoitoon, isoin isovanhemmilla hoidossa eli ~normaalia arkea.


Nyt heinäkuussa poikkeuksellisesti olen saanut rasituksen nostettu optimal kohtaan! Varmaan kesäkuun alentuneesta rasituksesta johtuen. Muutama PR osui ekat ihan treenin yhteydessä. Vika sit KOM rypistys







Plussat


Seiler 8

Seilerin 8min vedoissa tuli merkittävä parannus. Kroppa tottuu nopeasti. Alemmassa kuvassa neljäs veto sujui pidennettynä. Kaikkien tehot oli kovemmat ja sykkeet vähän matalammat.





Lenkki Nikin kanssa


Nyt osasin säästellä KOM mäissä sen verran etten antanu liian hyvää Lead-outtia ennen mäkeä. Ekassa reippaammassa 5min vedossa huomasin, et paritempon ajaminen on eri asia kahdestaan kuin yksin. Tipahdin sivarissa vahingossa peesistä ja kuolin.




HIIT60


Oon huomannu, et voimatreeni tuottanu tulosta. Nyt yli 400w minuutin vedot menee penkistä kivasti, vika veto ylämäkeen putkelta puolikkaalla palautuksella. Minuutti on sen verran pitkä palautus, että syke ehtii palautumaan hyvin, mutta rasitus kyllä kertyy.

Yllä olevan treenin sijasta oli tarkoitus tehdä pidempi kisatreeni, mut kerrankin sokerit meinas estää treenin. Söin taskut aika tyhjäks ja tein treenin "lyhennettynä"


Semi


Tuul Tiistai 

Meni vähä nylkemiseks pienellä porukalla. Ajoin eniten keulassa SST tehoilla, lopussa vielä vähä lisää vettä myllyyn. Tämän jälkeen vielä kotiin, yhteensä reilu 120km.


Miinus

Kävin ajaa yhden lenkin GG fillarilla metsässä. Nyt oli kyllä kuivaa, mutta monet polut aika ummessa. Kenkien velcrotarrat aika heikossa hapessa, ne menikin jo suutarille vielä korjaukseen. hiekkatiellä oli kiva ajaa, mutta vaihtelun vuoksi ajelin kyllä maastossa paljon. Sain jopa 4 sijan alamäkienduropätkältä, jäi vielä paljon parannettavaa, pari droppia kävelin hissukseen. Sykkeet maastossa suht matalat, kun ei saa niin jatkuvaa puskemista hankalan maaston takia. Mun sykkeet laskee suht nopeesti, mutta kyllä se treenistä käy, vaikka syke onkin suht matala. Unohdin juomapullot ja oli tosi kuuma. Maastossa onneks paljon viileämpää kuin maantiellä.


Muita juttuja

Työmatkapotretti heinäkuusta. Vähä Instasisältöä koitin kehittää



Eturenkaalla jo pari vuotta ikää. Hyvin vielä kulutuspintaa jäljellä, mutta imeny murua sen verran, että kohta menee vaihtoon.




Tilasin netistä pieniä pultteja ja muttereita. M2, M2.5 ja M3 kokoja löytyy huonosti hyllystä. Mittaritelineeseen lähinnä tarttesin.


Helteiden myötä vesipulloja piti täyttää kaupasta. Samalla tuutti tarttuu herkästi mukaan.

Lasten kanssa MTB treeniä. 


Tiukka keskittyminen neulaspolulla.



Pikkukirveellä ja käsisahalla tuli vähä riehuttua.



Tein kyl ruokaa, mut kuvat unohtu. Paella on parasta kesällä 😋.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi