torstai 3. kesäkuuta 2021

Toukokuu

Kesä on alkanut. Ei enää lunta, vaan shortsikelejä. Ja kisaaminen on aloitettu. Rosendahl GP:n pääsin ajaa. Kisa meni rennon kevyesti, tulos ei ollut haluttu kuitenkaan. Koronakisoihin en mennyt, kun niin viime tippaan meni kutsu, että ajelin omat lenkit. Ei nyt vielä mikään valtavan lämmin kuukausi ollut, mutta perus hyvät säät. Ei tarvinnut montaa lenkkiä sisällä ajaa. Sen veran toki, et pääsin Zwiftissä tasolle 50! 


Hienoja juttuja oli TuUL yhteislenkki, Rosendahl GP


Toukokuun 1-31.pv saldo = 61h, 1882km, 2918Tss


+

Treeneistä positiivisia oli mäkivedot ja oma kisatreeni kahteen kertaan. 

Strava. Oma kisatreeni. Veto, tauko, kiri, tauko ja sama uusiks 1h ajan. Seuraavana päivänä pitkällä lenkillä vielä toistamiseen.


Strava. Rosendahlia varten treenasin mäkivetoja Salaisten mäessä. Sen on sopivan rauhallinen ja pitkä. Vuorotellen penkistä, putkelta ja täysiä. Alakäännöksessä "kiri".



/

Neutraaleina treeneinä FTP:tä ajoin hieman kun kisasta ei ollut varmuutta. Tällä lenkillä FTP:tä vastasi pitkän lenkin lopussa 30min SST mäkinostoilla ja toinen veto perään.

Strava. Pitkähkön 160km lenkin loppupuolelle ajoin 30min ja 10min SST vedot.



-

10km tempo oli huonohko suoritus, mutta väsyneelle jalalla eka maksimiveto oli kuitenkin kohtuullinen suoritus. NP 14min ajalla 344w (sama kuin pari vuotta sitten).



Tein siis pariin otteeseen treenejä noin 2500kJ ajelun jälkeen. SST vedot tuntui lähemmät FTP:ltä (toki eka niistä olikin NP:n puolesta. Kisatreeni meni paremmin, mutta muutama vika 1min veto meni lopusta kyllä putkelta. Reisistä alkoi lopputumaan voima penkistä ajamalla.


Fillarointijutut


Yksittäisenä sadepäivänä ajoin sisällä. Samalla sai katsottua Giron huippuhetkiä



Hieno auringonlasku alkamassa






Klossia sain siirrettyä 1-2mm lähemmäs kampea. Hienot teippaukset pitämässä kulmaa oikeana.



Takavaihtajan korvake oli vähä löysässä. Ja taas vaihteet toimii paremmin


XXL:stä halpa tuulipintainen aluspaita. Ihan ok, pikkasen irrallinen ja "peltimäinen" tuulieste, mut toimii.



Muut jutut



Häälahjakuvat. Etten vaan ois keksiny jotain fillarointiaiheista vaimolle 💁🏻‍♂️



Projektina ollu tontin reunan siistiminen risukosta, muutama vähä isompikin puu. Ehkä tosta saa kuution polttopuita sit ens kesänä tehtyä.



Pikkukaveri oppi fillaroimaan!



Pihahommien aatelia. Hyvää kävelyä tunnin verran ja kuulokkeista valmennuspodcast.



Terassin rakentamisen jälkeen piti vielä vanhat aidantolpat kaivaa esille ja hakkaa betonivalusta irti.



Pihan ilmauksen jätteet ja oksat kaatikselle. Olikin jonoa. Kärryn vuokraus ihmeen kätevää Kulkupelin kautta. Ei kyl mitään järkeä ostaa omaa kärryä.



Kuukauden ateriakatsaus. Lapset apuna keittiössä. Saatiin hyvä lasten leipurikirja ja siitä tehty nyt makeita leivonnaista pitkästä aikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi