keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Esittely


Hei, Olen Veikko!

Pyöräilyä olen harrastanut koko ikäni. Aloitin maastopyöräilyn lapsuuden maisemissani Joensuussa paikallisen legendaarisen ET-Sportsin välineillä ala-asteikäisenä. Ajelu oli veljen ja kavereiden kanssa hauskanpitoa. Muutettuamme Hyvinkäälle meno vakavoitui kun yhteislenkeillä innostivat kisoihin. Aloitin maastopyöräilyllä m16 luokassa. 18-luokassa huomasin tarvitsevani maantiepyöräilyä oheisharjoitteluna ja se veikin mennessään. Ensimmäiset elite -luokan SM kisat ajoin Porvoossa 2005. Muutin Turkuun opiskelemaan ja siellä TuUL kanssa yhteislenkkejä ja kisamatkoja, vaikka jatkoin Hyvinkään Pyöräilijöiden väreissä.

Taukoa pidin maantiepyöräilystä noin 10v 2009-2018, kun mielenkiinto hieman lopahti ja siirryin pelaamaan sulkapalloa. Jatkoin kuitenkin fillarointia ajellen lenkin silloin tällöin ja varmistaen, että kerran kesässä ajoin yhden 100km lenkin.

Pyöräilytauon aikana tapasin vaimoni ja saimme 3 lasta. Sain opiskelut ja jatko-opiskelut päätökseen. Monestakin syystä huomasin taas kaipaavani fillarointia ja päivitin kalustoa ostamalla loppukesästä 2016 Canyon Cf sl 8.0 maantiepyörän. Heti tuli treenattua hieman liikaa lähtötasoon nähden J. Samana talvena ostinkin Zwiftin innoittamana ja ajanpuutteesta kärsivänä Tacx vortex –älytreinerin. Innostuin treenaamisen helppoudesta ja tehoperusteisista harjoitteista. 2017 kesän yhteislenkit olivatkin jo sitten helppoja ja kävin syksyllä ajamassa muutaman kisan Cat2 luokassa räpiköiden. Tämän jälkeen tein suunnitelmallisempaa harjoittelua, joka alkoi tuottamaan tulosta. Harjoitusmäärät ovat kasvaneet tasaisesti vuosivuodelta.

Syntävuosi: 1986
Pituus: 181cm
paino: 70kg
ftp: 325w


Kontiolahti 1994
MTB 2002

Hyvinkää 2004
Broidin kansa Joensuussa 2005




Porvoon ajot 2008



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi