sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Marraskuun treenit

Ajattelin kerto aina kuukausittain treenien edistymisestä ja onnistumisista. En nyt kovin yksittäin treeneihin mene, mutta yleisellä tasolle lähes kaikki treenit onnistuivat hyvin. Loppukuusta alkoi hieman väsymys painaa.

Marraskuun suunnitelma

Väsymys tuli varmasti useammasta paikasta. Taustalla kotijumppaa ja pihalenkkejä. Pihalla ajaessa, etenkin maastossa, tulee yllättävää rasitusta kropalle. Keskisykkeet jää suht alas, mutta vääntämistä ja ylämäkeen kiihdyttelyä tulee eri lailla. Lisäksi lenkit toki myös hieman pidempiä. En tehnyt taulukossa näkyviä 3:s treenejä lainkaan (kuten ei juuri tarkoituskaan) vaan ajoin joko pihalla tai kisasin. Tärkeimpänä syynä väsymykselle kuitenkin Zwiftissä ajettu kisa: 3R Volcano Climb Race , joka nimensä mukaisesti kiipesi tulivuoren huipulle ja sieltä vielä maaliin. Tein mäessä ja sitä seuraavassa alamäessä 7min PR 373w tälle vuodelle. Kyseessä siis sisätreeni ja kisan keskellä. Jäin kuitenkin mäessä pari sekuntia muutaman kuskin kärkiporukalle, enkä saanut millään ajettua pientä eroa kiinni. Niinpä loppumatka oli tempoa takana tulevia vastaan.

Sisälenkit eivät ihan leppoisia kuitenkaan ole. Over-Under vedoissa jouduin jättämään hieman vajaaksi ja ajamaan hyvin kevyttä pari treeniä kuun loppuun. Rasitus ohittui pienellä kevennyksellä hyvin. Kevyet lenkitkään zwiftissä ei aina ole täysin palauttavaa, vaan teen yleensä jotain kirejä tai muuta virkistävää väliin.

Kevyt pk



Tässä kuvassa SSTx treeni

Tässä taas perus SST


Kuvasta näkee, että treenit painottuvat aika selvästi Ti + To ja viikonloppuna kolmas.  Tasaista tekemistä. Työmatkoissa lähinnä vaihtelua, jos ei pääse fillarilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi